Freelance creative developer

Als freelance developer help ik startups en organisaties bij het ontwikkelen en verbeteren van digitale producten en diensten. Door mijn creatieve achtergrond en jarenlange ervaring, weet ik niet alleen belachelijk stabiele applicaties te ontwikkelen maar help ik deze gebruiksvriendelijk, toegankelijk en visueel aansprekend te maken voor verschillende typen gebruikers.

Sinds 2016 ben ik als freelancer voornamelijk actief binnen de rol van technical lead, lead developer of consultant. En heb ik hierbij de gelegenheid gehad om met veel geweldige teams en technologieën te mogen werken. Ik werk graag met anderen samen die - net als ikzelf - hun schouders onder het onbekende durven te zetten, oog voor detail hebben maar realistisch zijn ten opzichte van planningen en deadlines.

Aarzel vooral niet om contact met mij op te nemen als je een rol beschikbaar hebt die hierop kan aansluiten. Ook kan ik je goed adviseren hoe je je idee, startup of project op technisch vlak aan kan pakken.

Je kan op LinkedIn een overzicht vinden van mijn kennis en ervaring.
Ik sta ook altijd open voor nieuwe connecties.

Ervaring met

Geïnteresseerd?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek, dan kunnen we kijken of ik kan bijdragen aan de uitdagingen waar jouw organisatie mee te maken heeft.

Contact opnemen →