Freelancer in
regio Den Haag

Op zoek naar een ervaren developer die je kan helpen bij het maken van een website, mobiele app of webshop? Of advies nodig hoe je het beste je idee om kan zetten naar een digitaal product of dienst?

Als freelance developer help ik startups en organisaties in de regio Den Haag bij het ontwikkelen en verbeteren van digitale producten en diensten. Door mijn creatieve achtergrond en jarenlange ervaring, ben ik een waardevolle partner van idee tot realisatie. Daarmee ben je verzekerd van een resultaat waarvan je veel mag verwachten; betrouwbaar, toegankelijk voor al je gebruikers, uitstekend vindbaar door Google, technisch staat als een huis en ontwikkeld met alle security en privacy richtlijnen in het achterhoofd.

Lees hier meer over →

Full service internet bureau

Dit alles doe ik onder de de vlag van The Webstronauts. Een internetbureau dat andere startups en ondernemers in Den Haag en omstreken helpt bij het realiseren van online producten en diensten. Door een heldere communicatie en flexibele aanpak, krijg je precies wat je verwacht, wat je nodig hebt en altijd binnen het budget wat jouw past.

Ga naar de website →

Geïnteresseerd?

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek, dan kunnen we kijken of ik kan bijdragen aan de uitdagingen waar jouw organisatie mee te maken heeft.

Contact opnemen →